Csoportunk célja:

Mindegyik tevékenységünknél a egyénre szabott bánásmód a fő szempont. Naponta tartunk foglalkozást érdeklődésnek és szellemi szintnek megfelelően. Nótakör, vetítés, kvízjáték, kézműveskedés szerepel programjaink között.

A szellemi leépülésben szenvedő lakóink állapotát: szójátékokkal, különféle orientációkkal, hónaphoz kapcsolódó jellegzetességekkel, múltidézéssel, koncentrációt és memóriát fejlesztő játékkal, mese olvasással, feladatlapok kitöltésével, kézműves foglalkozásokkal tartjuk szinten.

Időjárástól függően bográcsozásokat, szalonnasütéseket is szervezünk.

Nagyobb rendezvényeink:

Bevásárlás alkalmával igyekszünk a különböző igényeknek eleget tenni.

Az ásványvíz, nassolnivaló, gyümölcsök beszerzése is feladataink köré tartozik. Fodrász és pedikűrös szolgáltatásokkal is rendelkezünk.

Lehetőség van havonta katolikus misén részt venni. Református istentiszteletre nagyobb ünnepeken kerül sor. Munkánk során arra törekszünk, hogy a lakóink békességet, örömet és megynyugvást találjanak.

2020. októberétől főállású gyógytornászt foglalkoztat az intézmény, aki az állapotfelmérést követően készíti el a kezelési tervet. Lehetőség van egyéni és csoportos tornákon való részvételre, passzív átmozgatásra és masszázsra.